vineri, 21 noiembrie 2008

Revenind la ANPH...

Stiam din auzite ca o data trecut prin furcile caudine ale finalizarii dosarului de credit ANPH te vei lovi de o noua surpriza neplacuta, intarzierea la plata dobanzii de catre ANPH, eu am dosarul aprobat din luna septembrie a acestui an, din trei rate platite si trimis dovada de plata catre ANPH au virat banii de dobanda doar pentru rata din luna Septembrie.
Exasperat si decis sa lamuresc aspectul am sunat la ANPH pentru a cere lamuriri, pe un ton sec inexpresiv mi s-a spus ca nu au primit banii de la minister si in consecinta ei nu au ce face...acum eu stau si ma intreb retoric 'oare ce face Ministerul de Finante' si al lui ministru Varujan Vosganian cu fondurile destinate platii dobanzii creditelor pentru persoanele cu handicap'? Presupun ca si acolo a fost desemnat si aprobat un buget, de ce nu se aloca aceste fonduri la timp, de ce nu se fac aceste plati in virtutea contractului semnat intre parti astfel ca persoanele cu handicap sa nu fie puse in situatia de a suporta si plata dobanzii dintr-o pensie si asa prea mica?
Chiar va bateti joc de tot si de toate ? Daca noi nu platim si ultima centima la timp suntem penalizati si umiliti, daca voi nu platiti se poate si retroactiv nu ?!
Din Nou Rusine!!!