vineri, 1 aprilie 2011

April Fools

Printr-o conjunctura ciudata se pare ca eu am fost cel pacalit astazi (mi-am jurat sa nu ma mai las pacalit astfel niciodata).

Ahtiat de lumina soarelui dupa o iarna prelungita mi-am permit luxul unor 30 de minute lungit, rasfatat intr-o baie de lumina si caldura dar Fukusima bat-o vina plus stratul de ozon cu gauroiu aferent aveau alte planuri cu mine, astfel iradiat fiind, emanand o bolnavicioasa culoare verde fosforescent, m-am trezit in dimineata asta pregatit sa intru in fuziune la cele 40 de grade celsius temperatura...si da-i cu frisoane si tremuraturi, tremuraturi care ar lasa in umbra chiar si "zdruncinaturile" japonezilor. Mi-e teama doar ca miezul reactorului sa nu se topeasca si sa rada vreo 3 cartiere, da macar imi sade bine cu tenta asta verzuie a la Hulk.

PS. Pana la urma a fost doar o "simpla" si "banala" criza de rinichi (nu de personalitate), combinata cu o infectie si incontinenta urinara.

Din pacate perioada prelungita de febra mare mi-a lasat niste migrene cumplite de care sper cu timpu sa scap si o extenuare fizica ingrijoratoare si dezolanta, dar in fond a venit primavara si voi recupera curand cele cateva zile de "pierzanie, in fond am de ales ?!