vineri, 4 martie 2011

Si din nou pe blog!

Din nou cu o pauza de doua luni (au trecut atat de repede doua luni?!) in care din motive obiective am ramas putin detasat de blog si de asternerea de "ganduri", uneori ravasite si tulburi precum vremea de afara, uneori...arareori constructive, optimiste si pertinente ca si caracterul pe care cu mandrie il afisez!
Un inceput de an benefic si promitator doar pe plan profesional, plan care de altfel a reusit sa imi tina oarecum in frau gandurile si pornirile atipic distructive. In rest nimic spectaculos, poate doar iarna care nu se mai vrea dusa si care recunosc nu fara o oarecare tenta melancolica ca asemenea ierni aveam doar in copilarie, cand inca mai aveam puterea si inocenta sa ma bucur de ele. Acum stau doar interzis si buimac privin pe geam la kintalele nesfarsite de nea care se pravalesc peste curtea casei male, insensibile la tanjirea mea primavarateca.
Ca o concluzie deloc optimista, sunt undeva in momentul in care pun in balans (cam tardiv sau poate doar prematur) lucrurile bune cu care am inceput acest an si cele mai putin bune, toxic de nocive prin influenta presarata si asupra carora nu as vreau sa ma opresc!

Asadar dragii mei pana la urmatorul post va doresc o primavara frumoasa, sexului frumos un martisor virtual si toata afectiunea mea, "La multi ani"!