vineri, 29 ianuarie 2010

Web Invent - My Web Design Co.

Studio si companie ce urmeaza a fii infiintate in luna Martie 2010, ca o idee insuflata de cineva drag si ca o ambitie si nevoie personala, 12 ani petrecuti in mediul virtual, invatand, asimiland si acumuland bagaj informational, care acum se dovedeste a fii util, materializandu-se intr-un tot unitar, productiv, inventiv si creativ.

De ce nevoie? Nevoia de a face ceea ce sti mai bine, ceea ce iti place si pentru ca atunci cand ceea ce faci iti si place totul vine de la sine, rezultanta fiind un lucru curat si bine realizat ce te face sa te simti multumit si implinit pentru o treaba bine facuta.

De ce ambitie? Cele mai frumoase, longevive si prolifice proiecte s-au nascut din ambitii personale sau orgolii constructive, cred ca nici noi nu am facut rabat de la aceasta regula si fara a incerca sa alunec pe panta moralismului populist cred si sunt convins de faptul ca in viata e bine sa iti urmezi visele, dorintele si ambitiile indiferent unde te vor purta acestea!

Pentru noi imi doresc ca mereu sa putem fii entuziasti, increzatori, creativi si optimisti ca la acest inceput de de drum!
Pentru voi clientii si partenerii nostrii, va doresc sa va impliniti si realizati proiectele virtuale alaturi de noi si in speranta unei colaborari fructuoase, prolifice si de lunga durata va uram un bun venit la Web Invent - Web Design Studio Romania!