marți, 18 decembrie 2007

Experienta 'Dansez pentru tine'
25 09 2006 suntem anuntati ca am trecut de preselectii si suntem acceptati ca si concurenti in editia a2-a a emisiunii 'Dansez Pentru Tine' ce isi v-a gasi debutul pe data de 13 10 2006.

Se zice ca atunci cand D-zeu iti inchide o usa o alta se deschide, probabil ca asa s-a intamplat si in cazul meu, de cand am fost anuntati ca suntem selectati pentru a doua editie a 'Dansez pentru tine' un val de emotie si speranta ne-a cuprins, emotie care nu avea sa inceteze decat 3 luni mai tarziu.Au fost cele mai intense momente din viata mea, de finalitatea acestui concurs depindea ce intorsatura va lua viata mea, am avut alaturi de mine niste oameni minunati, prieteni si familie, o tara intreaga care a considerat ca merit o a doua sansa, tocmai de aceea lupta pe care m-ati ajutat sa o pornesc nu e doar lupta mea, e si lupta voastra, de fiecare data cand mi-e greu si pare mai usor sa renunt decat sa merg mai departe ma gandesc la voi, nu vreau sa va dezamagesc, vreau ca tot acest efort sa nu fie in zadar, vreau sa dovedesc imposibilul, vreau sa le arat si celor sceptici ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat, cand lupti si speri!Am o prietena minunata care a luptat pentru a imi reda speranta la viata, ii doresc tot binele din lume, nu cred ca voi putea sa ii multumesc vreodata, voi putea doar incerca!
Desfasurarea evenimentelor:

A 5-a saptamana, duelul continua, multumesc tuturor celor care ne-au sustinut si votat la primul duel, din pacate am trecut dintr-un duel in altul...

Al 3-lea duel...

Finala

A 6-a saptamana, s-a produs si prima premiera, prima echipa care intra consecutiv de 3 ori la duel, de fapt a 2-a premiera, prima premiera a fost diferenta de procentaj cu care e eliminata o echipa.

Vineri 24 Noiembrie incepand cu ora 20:30 pe Protv se va decide cine va fi castigatorul 'Dansez pentru tine' din acest sezon.

24 11 2006 publicul decide ca noi sa fim castigatorii editiei a 2-a 'Dansez pentru tine', multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut pana la capat!

Totul e aranjat, pe data de 9 Martie 2007 voi pleca in China pentru mult asteptata operatie, voi zbura poate spre un nou inceput!

Recomand tuturor acelor care se afla intr-o situatie asemanatoare sa nu se dea batuti, sa creada in sansa lor pana la capat, sa lupte cu toate 'armele' ce le-au mai ramas si sa nu creada nici o secunda ca viata lor s-a terminat, poate e doar un alt inceput...!

PS. Totul sta in voia inimii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propiriile noastre interese nu o pot schimba vreodata.

http://www.protv.ro/speciale/dansez-pentru-tine/arhiva/a-doua-editieNiciun comentariu: