miercuri, 27 octombrie 2010

Miracol?!


S-a ridicat in picioare dupa 23 de ani de paralizie...

"Caz incredibil in SUA, unde o femeie care a fost paralizata de la brau in jos, timp de 23 de ani, a inceput sa mearga.

Cantareata de Gospel Delia Roman Knox, de 48 de ani, a fost dependenta de scaunul cu rotile mai bine de doua decenii. Aceasta a ramas paralizata in urma unui accident de masina - a fost lovita in plin de un sofer beat.

Delia s-a resemnat cu boala sa, insa nu a renuntat nicio clipa sa creada in miracole. Iar credinta i-a fost rasplatita: Dupa 23 de ani de paralizie, femeia s-a ridicat in picioare si a reusit chiar si sa mearga, scena intamplandu-se in mijlocul a sute de oameni prezenti la o adunare religioasa din Alabama."


Oare chiar sa fie vorba de un miracol? Traind in scaunul rulant de mai bine de 12 ani stiu bine ce implica o astfel de afectiune si nu pot sa nu fiu pragmatic si realist...chiar daca minunea se intampla, muschii atrofiati, echilibrul pierdut si slabiciunea evidenta ar fi impiedicat-o sa se ridice in picioare instantaneu, dar probabil minunea e undeva la granita dintre progresul medicinei, munca recuperatorie si dorinta incredibila de a merge din nou, un amalgam destul de mare incat sa creeze minuni.

Niciun comentariu: